Sluiten

Van zoet tot zuur: projectmanager Rose heeft smaak

Komt de man met de hamer langs? Breekt er een hongerwinter uit? Of heb je een sugar rush nodig? Wat er ook aan de hand is: Rose is het antwoord. Ze managet niet alleen met een grote glimlach onze projecten; je kunt ook altijd bij haar terecht voor een handvol snoep, een sterrenchef-waardig zesgangenmenu óf styling advies dat ver afwijkt van de standaard…

Als projectmanager ‘nieuwe stijl’ creëer jij jouw eigen, nieuwe functie. Vertel eens?

Vanuit de organisatie kwam de behoefte aan een schakel tussen de klant en de medewerker. Iemand die verantwoordelijk is voor het maken en bijhouden van planningen, het opstellen van budgetten en het bewaken van de voortgang van projecten. Dat ben ik!

Wist je waar je aan begon, toen je de baan aannam?

Qua werkcultuur en -sfeer wel. Na een dagje meelopen voelde het direct vertrouwd. Ik krijg ook alle ruimte om mijn rol eigen te maken. Doordat ik zelf invulling kan geven, kijk ik dagelijks wat werkt en wat niet. Ik kijk vooral naar waar mijn collega’s en de klanten behoefte aan hebben en hoe ik daarin van toegevoegde waarde kan zijn.

We kennen je inmiddels eventjes en we kunnen wel zeggen dat jij een behoorlijke persoonlijkheid bent! Vind je het belangrijk om jouw eigen weg te volgen?

Jazeker. Ik ben erg outgoing en – anders dan mijn naam doet vermoeden – echt geen muurbloempje. Mezelf kunnen zijn is voor mij erg belangrijk. En ik houd van mensen die ook hun eigen weg gaan.

“Ik ben erg outgoing en – anders dan mijn naam doet vermoeden– echt geen muurbloempje”

Wat zegt jouw kledingstijl over jou?

Ik zie kleding als een middel om je te onderscheiden van anderen. Ik draag vaak (denim) blauw met een rode tint. Je zou het ‘western’ kunnen noemen, maar eigenlijk vind ik, zolang iets niet standaard is, heel veel stijlen vet!

Blauw + rood = dus Rose? 

Yes! Blauw is de kleur van vertrouwen en rood de kleur van liefde en passie. Dat past bij mij.  En met een hoed op is mijn outfit helemaal af.

Liefde en passie. Je hebt onze aandacht… 

Haha! Mijn grootste liefdes zijn mijn twee zoons en mijn vriend. En ik heb een enorme passie voor koken. Mijn ouders waren niet zulke sterrenchefs, dus als jong meisje experimenteerde ik er al op los. Later heb ik een horeca-opleiding gevolgd en heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Nu kook ik in mijn vrije tijd graag voor anderen bij Cuisine Lamar.

Kook je liever voor een sterrenchef of voor vrienden?

Zonder twijfel voor vrienden. Ik ben heel gastvrij en houd van mensen over de vloer. Daarnaast zou ik het doodeng vinden om voor een sterrenchef te koken. Die sterrenchef mag wel voor mij koken… Of samen! Dat lijkt me wél heel leuk.

En wanneer raak jij over de kook?

Niet snel! Ik ben iemand die het hoofd koel houdt. Het was zelfs een uitdaging van een collega om uit te zoeken waar ik wél van over de kook raak. Tijdens het Fervent weekend kwamen we erachter: collega’s die valsspelen tijdens spelletjes.

“Tijdens het Fervent weekend kwam ik erachter waar ik van over de kook raak: collega’s die valsspelen tijdens spelletjes“

Bewaar jij in jouw functie ook zo goed de rust?

Ja, daar ligt wel mijn kracht. Laatst complimenteerde iemand me met mijn manier van communiceren; dat ik daarmee rust creëer voor klanten en collega’s. Zo zorg ik voor duidelijkheid bij klanten en een goede workload voor collega’s. Ik houd me daarnaast ook graag bezig met het optimaliseren van werkprocessen, om te kijken hoe iets nog efficiënter kan.

En wat is jouw guilty pleasure?

Dat ik meer snoep dan mijn kinderen…

Hoe ziet jouw ideale snoeppot er dan uit?

Zo zuur mogelijk!

Zoet, bitter, zout, zuur – het maakt niet uit wat je smaak is. Zolang Rose je diner bereidt of je project managet, weet je dat het goed zit. 😉

Laden...
sluiten
Pauze
meer +
switchen
bekijken