Sluiten

Aanpakken en afmaken: Annemiek is fanatiek

Ze is rechtdoorzee, weet precies wat er wanneer moet gebeuren en steekt haar handen altijd uit de mouwen. Aanpakker Annemiek verzet bergen met werk en verliest haar collega’s daarbij niet uit het oog. Als office-manager heeft ze veel aandacht voor ons werkgeluk. Behalve als het gaat om geluk in het spel; dan gaat ze graag de strijd aan met haar collega’s…

Annemiek, jij bent een echt organisatietalent. Vertel, wat doe je?

Ik pak eigenlijk van alles aan. Ik zorg ervoor dat het kantoor – letterlijk én figuurlijk – strak georganiseerd is. Dat gaat van een goed gevulde voorraadkast tot de uitstraling van ons kantoor. Ook pak ik allerlei administratieve en organisatorische zaken op. Ik regel de financiële afwikkeling met klanten, personeelszaken, verzekeringen en houd me bezig met ons pensioen – zodat we ook ‘later’ nog kunnen doen waar we liefhebber van zijn.

Klinkt als een uitdagende functie. Hoe houd jij alle ballen hoog?

Door goed te organiseren, kleine klussen direct af te maken en door te pakken. Ik ben pas tevreden als het goed geregeld is. Ook belangrijk: ik laat me niet snel gek maken. Ik geniet juist van alles wat ik doe.

“Ik ben pas tevreden als het goed geregeld is”

En wanneer is het volgens jou goed geregeld?

Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat collega’s en klanten tevreden zijn en zich gezien voelen. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn en in begrijpelijke taal te communiceren, zodat klanten begrijpen waar ze voor tekenen en welke waarde wij hen kunnen bieden.

Daarnaast zorg ik graag voor een fijne werkplek. Van goede koffie tot gezellige planten; dit draagt allemaal bij aan het Fervent familiegevoel. Ook vergeet ik feestelijke momenten niet, ik zet mijn collega’s graag in het zonnetje met slingers en persoonlijke cadeautjes.

Aandacht voor anderen vind je erg belangrijk dus. Besteed je ook wel eens aandacht aan jezelf? 

Ja hoor! Niet alleen op mijn werk ben ik een hardloper; ook privé trek ik graag sprintjes. Lekker mijn hardloopschoenen aan en mezelf in het zweet werken. Mag ik daarna aan de wijn en chocolade. Want genieten van het leven, daar ben ik zeker goed in.

“Genieten van het leven, daar ben ik goed in”

Dus jij springt ook weleens uit de bocht?

Oh, ja hoor. Ik hou van lachen, gek doen en op stap gaan. Ook met collega’s. Zo zijn we laatst samen naar het Startschotgala geweest om eens lekker te stappen. En tijdens ons Fervent weekendje heb ik mijn collega’s ook op een hele andere manier leren kennen. En zij mij… Ik kan je in elk geval vertellen dat ik niet alleen mijn werk graag afmaak, maar ook mijn collega’s tijdens een spelletje 30 Seconds. Ik wil altijd winnen!

En waar kan je verder van genieten?

Mijn gezin! Lekker op vakantie met mijn man en drie kids. Quality time met elkaar vind ik erg belangrijk.

En wij hopen dat we nog veel quality time met jou mogen hebben, Annemiek. Blijf aanpakken en (ons) afmaken. Als we dan toch moeten verliezen met een potje 30 Seconds, dan het liefst van jou!

Laden...
sluiten
Pauze
meer +
switchen
bekijken